20.10.09

Konec rozesílání informačních e-mailů

Naše SVJ dále již nebudeme rozesílat masové informační e-maily jako dosud. Důvodem je skutečnost, že polovina z vámi dodaných e-mailových adres již není platná, námi odeslané e-maily se nám vrací zpět s chybou a hrozí, že budeme označeni za šiřitele nevyžádané pošty (naše odchozí zprávy jsou pak blokovány i pro ty z vás, jejichž adresa je platná).

Zde na internetové stránce PARPES.BLOGSPOT.COM se informace nadále budou objevovat jako dosud. Pokud nemáte čas nebo chuť tuto stránku pravidelně kontrolovat, můžete využít její RSS kanál a nechat si aktuální informace automaticky zasílat pomocí některé z mnoha existujících služeb, a to buď e-mailem nebo jinou metodou. Užitečné služby pro čtení RSS kanálů zdarma poskytují například servery http://reader.google.cz, http://www.feedmyinbox.com a mnohé další. Viz také tlačítko "Přihlášení k odběru záznamů" vpravo na této stránce.

Pokud vám není vůbec jasné, o čem je řeč, ukažte tuto zprávu tomu, kdo se stará o váš počítač, a on vám jistě poradí RSS čtečku vhodnou pro vaše potřeby. Případně můžete pokládat konkrétní dotazy zde v diskusi

Žádné komentáře:

Okomentovat