1.9.15

Domovní zvonky

Vážení vlastníci,

v souladu se stanovami našeho SVJ Vás informujeme, že bude provedena výměna zvonkového tabla a domovních telefonů, a to z důvodu havarijního stavu tohoto systému. Problémů je celá řada, ty nejzávažnější jsou: pískající zvonkové tablo (v některých okamžicích ohlušující pískot rozléhající se po celé ulici), nefungující otevírání dveří prostřednictvím domovního telefonu u některých bytů, nemožnost komunikace prostřednictvím domovního telefonu u některých bytů. Bohužel tyto závady není možné lokálně opravit. Zároveň u stávajícího systému pokud nastane porucha u někoho v bytě (např. nechá omylem vyvěšený telefon), přestanou v tu chvíli fungovat telefony všem bytům ve stejném vchodu, což je opět zásadní problém k řešení a nový systém by měl i tento nedostatek odstranit.

Ve spolupráci se správcovskou společností SBD Praha 8 bylo poptáno několik firem k předložení cenové nabídky. Cenové nabídky byly předloženy tři, jejich srovnání je k dispozici v tomto archivu, stejně jako jejich celé znění.

Po provedeném srovnání všech předložených cenových nabídek bylo rozhodnuto, že práce budou provedeny společností Siemens, s.r.o. jejíž cenová nabídka ve výši 193.566,- Kč plus DPH byla shledána jako ekonomicky nejvýhodnější, navíc tato firma představuje dostatečnou záruku kvalitně provedených prací a dodání funkčního systému s dlouhodobou technickou podporou.

Předpoklad realizace vlastní výměny je v průběhu října 2015. O přesném průběhu realizace včetně konkrétních termínů a časů budou všichni vlastníci vyrozuměni písemně, a to v průběhu září 2015.

Předesíláme, že pro výměnu domovních telefonů bude nezbytné zajistit přístup do každého jednotlivého bytu v určený čas. Není však nutná přítomnost přímo vlastníka bytu, postačí i přítomnost nájemce či jakékoli jiné osoby disponující klíči od bytu.

V případě jakýchkoli dotazů, výhrad či připomínek k této akci nás neváhejte kontaktovat na emailu SVJ: parikova.peslova@gmail.com.



výbor SVJ


parikova.peslova@gmail.com

1 komentář:

  1. Anonymní3.9.15

    Dobrý den,

    nešlo by zajistit, když už se to dělá, aby se na dálku z bytu daly otevírat oboje vchodové dveře? Nevím jestli to funguje ostatním, ale z našeho bytu lze otevřít pouze ty první a pokud ke mně jde návštěva, stejně musím běžet dolů, abych otevřel ty druhé. Děkuji Klas

    OdpovědětVymazat